TORTOSA

Les empreses d’Ebrebiosfera s’impliquen en la custòdia del territori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

28/02/2018

Aquest dijous ha començat a Tortosa el quart Fòrum formatiu dirigit a les empreses acreditades per la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. Una cita centrada enguany en el desenvolupament rural i les polítiques europees que ajuden a impulsar-lo.

Així, la jornada ha començat amb una taula rodona amb els gerents dels grups Leader de les Terres de l'Ebre que han identificat els eixos estratègics de desenvolupament, què pot oferir el programa aquestes empreses, i quines són algunes de les fonts d'oportunitat més properes.

A més, la custòdia del territori, és a dir, implicar a la gent en la gestió del patrimoni natural per posar-lo en valor, i al mateix temps, treure un rendiment econòmic sostenible.

En aquest Fòrum també s'han presentat diferents tipus d'ajuts que ofereix la Unió Europea, un espai d'oportunitats per a donar suport a Pimes i Emprenedors.

L'objectiu del fòrum és establir un espai de col·laboració entre les empreses acreditades per la marca i l'ens gestor de la Reserva, per tal que els membres estiguen informades del dia a dia de la Reserva, i poder identificar sinergies de treball conjuntes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>