Les ampostines, en bona ratxa

Albert Pascual | AMPOSTA

29/01/2018

CH Amposta 30 - 22 OAR Gràcia

Gran victòria del Club Handbol Amposta, la segona consecutiva, aquest cop a casa contra l'OAR Gràcia de Sabadell, un resultat que allunya una mica més de la zona perillosa a les de Mateu Castellà, i en conseqüència les apropa a la zona tranquil·la.

En un bon partit jugat la tarda de dissabte, les ampostines van comptar amb Èrika Graciani i van recuperar algunes baixes arrossegades des de les vacances de Nadal com la de Laia Uliaque, en conjunt, les xiques van ofrenar a l'afició local un gran espectacle.

El partit començava igualat amb una molt bona defensa de les locals que no van deixar-se marcar durant el primer quart d'hora, però els últims minuts de la primera part, amb alguna errada i precipitació amb els llançaments, van ficar a les sabadellenques dins el partit arribant al descans amb un ajustat 14 a 13.

La segona part continuava amb el mateix guió; una bona defensa i sortides al contraatac que feien que a poc a poc les ampostines agafaren distancia al marcador, especialment durant els últims 10 minuts, amb una millor forma física de les xiques de Mateu Castellà que acabaven fent un parcial de 7 a 1 amb victòria final de 8 gols de diferència, 30 a 22.

Alba Simón va tornar a ser la màxima golejadora de les ampostines amb 8 gols empatada amb Zulema Asensio.

Les ampostines tornaran a jugar a casa el pròxim 3 de febrer, aquest cop enfront del Mataró, equip que aquesta setmana guanyava als Agustinos d'Alacant.