TORTOSA

Les Terres de l'Ebre reclamen l'alliberament dels presos polítics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

17/02/2018

Han passat quatre mesos des de que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart foren empresonats a Soto del Real. A les Terres de l'Ebre han estat molts els municipis i entitats que han celebrat actes per reclamar l'alliberament dels presos polítics. A Tortosa, aquest dissabte al matí, membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) han 'posat Tortosa de groc'. Ho han fet lligant llaços grocs per tota l'Avinguda Generalitat.

Des del CDR expliquen que tenen previstes més accions com la pintada d'un mural o una ruta turística alternativa pel casc antic de Tortosa. Asseguren que l'estat espanyol no escolta la voluntat del poble català i l'exemple més clar, diuen, és que no es respecti el resultat del 21-D. I remarquen la importància de la mobilització ciutadana.

Divendres les dues entitats sobiranistes, ANC i Òmnium, van convocar concentracions davant de tots els ajuntaments de Catalunya per demanar la llibertat dels presos. Roquetes es va sumar a aquesta iniciativa amb una concentració i amb la lectura d'un manifest a càrrec del seu alcalde, Francesc Gas.

A Amposta també es van concentrar davant l'Ajuntament i ho van fer amb les llums dels mòbils representant un gran llaç.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>