MONESTIR DE MONTSERRAT

Les Passions de Catalunya es presenten a Montserrat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MONESTIR DE MONTSERRAT

26/02/2018

Més escenes de poble, realisme i feminisme són algunes de les novetats de la nova temporada de Passions 2018 que s'ha presentat aquest dissabte al matí a la Sala de la Façana del Monestir de Montserrat.

S'han presentat 8 de les diferents Passions que es representen cada any a Catalunya: Cervera, Esparreguera, Llinars del Vallés, Olesa de Montserrat, Vilassar de Mar, i les de les Terres de l'Ebre a La Cava -l'única Passió del Baix Ebre-, Ulldecona i Vilalba dels Arcs. Totes amb les seues particularitats, tal com ha explicat el president de la Federació de Passions de Catalunya, Josep Cuscó.

Per la seua banda, el director de Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central, Lluís Cerarols, aposta per trencar la idea que les passions són una cosa merament folklòrica, si no que es tracta d'una tradició amb una gran potència artística al darrere.

En l'acte també han estat presents els directors i representants de les passions de les Terres de l'Ebre que expliquen els trets característics de les representacions que podrem veure al territori.

La temporada de passions a les Terres de l'Ebre arrenca al març a Ulldecona amb les representacions en català.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>