BENICARLÓ

Lentitud a la campanya de la síndria al Baix Maestrat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / NORD (XAL) | BENICARLÓ

10/08/2017

Lenta va la campanya de la síndria 2017 a Benicarló. A quasi la meitat de la temporada, la producció és més gran que la de l’any passat, però els preus són baixos. A la comarca del Baix Maestrat, la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Benicarló espera produir entre 13 i 14 milions de quilos. El mercat interior ha tingut una important demanda, però les baixes temperatures als principals països consumidors han frenat la sortida del producte. Alemanya, França, Holanda i Anglaterra són el principal destí de la síndria negra i ratllada sense llavors que es processa en aquest magatzem de Benicarló.

Les baixes temperatures en aquests països incideixen en l'exportació del producte. A aquesta època, encara hi ha esperances que la campanya remunte. En aquest magatzem de Benicarló treballen al voltant de 90 persones en tres torns per a processar tota la producció de síndria que arriba a la cooperativa, abans de la seua comercialització en els mercats nacionals i internacionals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>