TORTOSA

La tercera cucafera ja està a punt per la Trobada Gegantera i les Festes de la Cinta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

24/08/2017

Aquest proper diumenge, i en el marc de la Trobada Gegantera, es presentarà públicament la tercera cucafera de Tortosa, un cop s’ha finalitzat la seva restauració. L’esquelet d’aquesta tercera cucafera, que serà la més gran, es va trobar al balneari de Porcar. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat que l’esquelet té més de 100 anys i que del cap s’ha fet una reproducció exacta de l’original, que ja va ser restaurat per Anna Balart i continuarà a les dependències de l’Ajuntament.

Els encarregats de la seva restauració han estat Sergi Andreu, del Racó de Jan Petit, i Anna Balart, del Taller Art Balart. Tots dos han explicat les tècniques utilitzades per a la recuperació d’aquesta cucafera.

Per la seva part, el president de la Colla Gegantera i Cor de Bèsties de Tortosa, Joan Carles Bonfill, ha destacat que la ciutat compta amb un dels cors de bèsties més gran i complet de Catalunya.

La botiga AKÍ també ha contribuït amb pintures per la seva restauració. El director de la botiga de Tortosa, Miquel Vidiella, ha mostrat la seva satisfacció per poder ajudar en el manteniment de les tradicions de la ciutat.

La tercera cucafera ja participarà en els actes de les Festes de la Cinta on hi serà present el seguici festiu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>