TORTOSA

La residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa oferirà 20 noves places residencials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | TORTOSA

05/05/2017

La Generalitat concertarà 20 noves places residencials a la Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa. D’aquesta manera la residència passarà de tenir 70 a 90 places concertades. Des de l’entitat han valorat molt positivament aquesta decisió.

Joaquim Amaré, secretari del Patronat de la Residència Sant Miquel, ha dit que hi ha molta gent que ho necessita. "Són serveis que cada vegada es demanen més a la societat i es de justícia que tinguin estes places, l’administració no pot donar sortida a totes les necessitats però ja és un bon pas que s’amplien el nombre de places residencials i que s’afavorixi això per a les persones que ho necessiten", ha conclòs.

La concertació neix d’una proposta de resolució presentada pels socialistes tortosins i aprovada per unanimitat dels grups parlamentaris. Des del PSC a Tortosa han assegurat que l’atenció als col·lectius necessitats ha de ser un objectiu prioritari i han indicat que aquesta proposta posa fi a 20 anys de congelació de places concertades a la residència de Tortosa.

La Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa oferirà un total de 145 places de servei residencial i 50 places de centre de dia. Actualment la llista d’espera de persones per rebre suport residencial a Tortosa és de gairebé 150 persones. Una llista que ara es reduirà. El Baix Ebre està considerat com a zona d’alta prioritat dintre del conjunt de Catalunya, donada la necessitat de places a la comarca i el grau d’envelliment de la població.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>