DELTEBRE

La renovació de la passarel·la de la platja de Riumar, a punt per Setmana Santa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

25/01/2018

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el subdelegat del govern de l’estat espanyol, Jordi Sierra, han visitat les obres que s’estan realitzant per finalitzar la substitució de la passarel·la tranversal de la platja de Riumar de més d’1 quilòmetre d’extensió. Les obres estan sent executades actualment pel Ministeri de Medi Ambient, amb una dotació econòmica de més de 500.000 euros, i la previsió es que estigui a punt per la propera Setmana Santa. Soler ha remarcat que l’aposta per dinamitzar el nucli de Riumar no es podria entendre sense dur a terme la renovació de les passarel·les d’accés a la platja.

El subdelegat del govern de l’Estat, Jordi Sierra, el qual ha posat en valor l’actuació que s’està realitzant per tal que una de les platges referents al Delta disposi d’unes millors condicions.

El passat 1 de juliol ja es va dur a terme la inauguració de la primera fase de substitució de les passarel·les perpendiculars conjuntament amb la hissada de la bandera blava. D’aquesta manera, la inversió de l’Estat per a la substitució de totes les passarel·les, comptant la primera i segons fase, ascendeix a gairebé 1 milió d’euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>