ALDOVER

La protectora ARCA es trasllada a Aldover després de perdre la gestió de la gossera municipal de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | ALDOVER

03/03/2018

Aquesta finca d'oliveres a Aldover acollirà les noves instal·lacions de l'Associació pel Refugi i la Cura dels Animals (ARCA). Després de mesos de lluita per recuperar la gestió de la gossera municipal de Tortosa, adjudicada per concurs públic a l'empresa el Corralet de Vinaròs, des d'ARCA posen en marxa un nou projecte carregat d'il·lusions.

Es tracta d'una finca de 5 hectàrees on per ara s'ubicaran 16 mòduls. Està previst que la protectora entri en funcionament en un mes i mig. Des d'ARCA han posat en marxa una campanya per finançar els elements necessaris per adequar les instal·lacions.

Des de l'Ajuntament d'Aldover han donat suport a la protectora i ja han anunciat la signatura d'un conveni amb l'entitat. L'alcaldessa d'Aldover, Teresa Forés, explica perquè és necessària la funció d'ARCA.

En aquesta nova etapa ARCA ja té una desena de gossos en cases d'acollida. Recomanen als propietaris que a banda de xipar els animals -que és obligatori- també se'ls hauria de posar al collar una placa identificativa amb el número de contacte del propietari. D'aquesta forma s'agilitzarien els tràmits per localitzar els animals.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>