AMPOSTA

La policia decomissa 486 plantes de marihuana i deté dos persones de l'Aldea i Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | AMPOSTA

22/02/2018

Una operació de la policia espanyola ha permès desarticular una organització criminal que, suposadament, es dedicava al conreu i al tràfic de marihuana a les comarques de Tarragona. Segons un comunicat d'aquest cos, el dispositiu ha acabat amb la detenció de dues persones de nacionalitat espanyola i veïnes de l'Aldea i Amposta i el decomís d'unes 458 plantes de marihuana en una explotació agrícola i de totes les eines necessàries per a la seva elaboració, producció, manipulació i venda. Les investigacions van començar fa unes setmanes gràcies a diverses informacions dels veïns i a la detecció d'un increment en la venda d'aquesta droga a la demarcació. Als dos arrestats se'ls acusa de delicte contra la salut pública, pertinença a organització criminal, associació il·lícita i defraudació del fluid elèctric i han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Tortosa.

Segons un comunicat de la policia espanyola, diverses persones de l'organització s'encarregaven diàriament de la cura i manteniment de les plantes de marihuana i de les instal·lacions d'aquest cultiu, ja que en l'explotació agrícola hi havia gran quantitat de material elèctric per mantenir les plantes. Paral·lelament, un altre grup de persones es dedicava a la distribució de la droga al detall a l'Aldea, Amposta i a municipis pròxims.

El registre de la policia espanyola ha permès intervenir 458 plantes de marihuana en diferent estat de floració, una gran quantitat de material elèctric i diverses eines utilitzades pel cultiu de la droga com ventiladors, filtres, extractors o llavors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>