JESÚS

La nova Unitat d'Assistència Nefrològica de Tortosa estarà a punt pel setembre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | JESÚS

17/01/2018

Les instal·lacions de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús estrenaran el proper estiu una nova Unitat d'Assistència Nefrològica que millorarà de manera molt important l'atenció als 150 pacients d'hemodiàlisi i als 900 que anualment s'atenen en consultes externes gràcies a la modernització, tecnologia, accessibilitat i major confort del nou equipament. La nova Unitat d'Assistència Nefrològica es construeix just al costat de l'accelerador lineal que fa 10 anys es va construir per a prestar servei de radioteràpia als malalts de les Terres de l'Ebre.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assenyalat que tira endavant un projecte amb la vocació de prestar uns serveis sanitaris de qualitat a Tortosa i al conjunt de les Terres de l'Ebre. L'alcalde ha destacat el nivell tecnològic de la nova unitat.

Bel ha avançat que el nou equipament preveu entrar en servei el proper mes de setembre i que la seva construcció fa possible una futura ampliació.

Per a la realització del tractament es disposarà d'una sala amb capacitat per a 40 pacients amb monitoris d'última generació i llits elèctrics per millorar la seva comoditat. També hi haurà una sala per a pacients aguts i una altra per als que precisen aïllament.

La societat municipal GESAT va adjudicar a l'empresa Fresenius Medical Care la construcció i equipació de la nova Unitat d'Assistència Nefrològica per un import de gairebé 3,6 milions d’euros. Aquesta actuació ha estat finançada íntegrament per l'administració municipal.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>