ROQUETES

La nevada arriba a Caro mentre activen el nivell d'emergència zero al nord de Castelló


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / ACN | ROQUETES

26/01/2018

La neu ha arribat a Caro i ho ha fet amb abundància. Aquestes són imatges que Josep Estrada ha fet aquest matí a la zona dels Pous de la Neu, al Parc Natural dels Ports. El Servei Meteorològic de Catalunya va emetre dijous un avís per nevades que poden arribar fins als 500 metres al prelitoral sud i central. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Neucat arran d'aquesta previsió de nevades.

Per la seua banda, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha activat aquest divendres la situació zero d'emergència per nevades a les comarques dels Ports i el Baix Maestrat, a l'interior i litoral de l'extrem nord del País Valencià. Segons que ha informat el consorci provincial de Bombers de Castelló, les nevades més intenses s'han produït a la comarca dels Ports, en municipis com Ares, Vilafranca, Castellfort o Morella, on s’han realitzat alguns serveis d'auxili a vehicles amb problemes. Així mateix, el consorci ha informat que té mobilitzats 5 equips de màquines llevaneus per a les rutes de carretera als Ports i la Tinença de Benifassà. La Direcció General de Trànsit ha activat el nivell vermell de preemergència a la carretera N332, en el tram que va des de Morella a la demarcació aragonesa de Terol. L'interior nord de Castelló també es manté en preemergència per fortes ratxes de vent, que poden arribar als 100 quilòmetres per hora, segons l'Agència Estatal de Meteorologia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>