TERRES DE L'EBRE

La navegació fluvial es consolida com atractiu turístic a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | TERRES DE L'EBRE

13/04/2017

La navegació fluvial pel riu l’Ebre s’ha consolidat com un atractiu turístic de primer ordre a les Terres de l’Ebre. Segons dades de l’Institut pel Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), la navegació per l’Ebre va incrementar la xifra fins als 38.000 usuaris en l’últim any. I és que cada cop són més les empreses del sector turístic que aposten per aquest tipus de proposta, que conjuga natura, patrimoni i història.

L’IDECE preveu iniciar la campanya de navegabilitat al riu Ebre aquest proper Dijous Sant, amb els serveis de manteniment, neteja i controls necessaris.

Lo Llagut Benifallet ja ha tornat a l’Ebre des d’aquest passat mes d’abril. Durant tota la Setmana Santa els viatges seran diaris, com també al juliol i l’agost. L’Ajuntament de Benifallet ha vist en Lo Llagut un motor econòmic per la municipi, juntament amb les Coves Meravelles. L’any 2016 Lo Llagut va comptar amb més de 8.000 passatgers.

A Tortosa Lo Sirgador ha recuperat la tradició dels llaguts a l’Ebre. Lo Sirgador conjuga la navegació amb un tast de vins per l’Ebre, sortides especials fins a Xerta, Miravet o el Delta de l’Ebre. Una de les apostes per aquesta temporada són els vermuts musicals. Aquesta Setmana Santa lo Sirgador ha programat fins a 12 sortides regulars.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>