TORTOSA

La música d’Ebre Terra de Vent torna a Tortosa, Benifallet i Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/08/2017

El proper 31 d’agost arrenca el XV Internacional Music Festival Ebre Terra de Vent. Ho farà a Tortosa, en el marc de les Festes de la Cinta, amb la música internacional de Sevillage People i d’Iluminatic Marching Band, la música criolla de Fanfara Lorkes 974, l’afro-americana de Befunkbop; la rumba, rocks i blues de la Txaranga Band Tocats; o la música tradicional de Els Ministrils d’en Pere Botero. Tampoc hi faltaran el grups de música popular i tradicional de la ciutat com la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, els Grallers de Jesús o els Gaiters de l’Aguilot.

Les actuacions a Benifallet es realitzaran el 9 de setembre de la mà de la Banda La Ginsesta sota els títol de “Les Nits de Nicanor”. El 14, 15 i 16 de setembre serà el torn de Deltebre amb les propostes musicals de Scatcrooner, Funk Medicine i SomeRock.

Durant aquests dies també es convoca el concurs Instagram Ebre Terra de Vent 2017, amb la novetat d’incloure vídeos boomerang dintre les bases de participació. La XV edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent està organitzat per Acadèmic i els Ajuntaments de Tortosa i Benifallet i col·laboren la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i l’INAEM del Ministeri de Cultura, així com diverses empreses i associacions del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>