AMPOSTA

La millor cara del Barbarians-Taus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | AMPOSTA

08/11/2017

CR Teruel 7 - 52 Barbarians-Taus

Després del debut amb victòria de la primera jornada, el Barbarians-TAUS s'enfrontava a un desplaçament complicat a Terol. El partit però va seguir la mateixa dinàmica que l'anterior, guanyant els line-out i amb superioritat als scrums. Tot això va generar balons de qualitat cap als backs que només van trigar 10 minuts a marcar el primer try en una brillant jugada amb les mans des de camp propi, fixant les marques per a Dani en punta, i que aquest anotés sota pals.

Els terolencs no van trigar a reaccionar. Els davanters van respondre al colp al minut 14. Amb tot el Barbarians no va canviar el seu joc, i amb el convenciment de fer el que estan entrenant cada setmana, els balons propis, els atacs i la superioritat numèrica van ser una constant que van portar a un marcador contundent de 7-33 al descans.

A la tornada el Terol va recuperar forces i reorganitzar el seu joc al camp visitant, però va trobar-se amb una defensa sense esquerdes que va impedir una vegada i una altra, l'entrada dels davanters locals a la zona d'assaig. El Barbarians, amb dos canvis a la segona meitat i dos més al minut 10, va jugar amb frescor per a posar les coses en 7-40 a 25 minuts pel final del partit.

Amb un Terol sense forces per a remuntar, el Barbarians-Taus va tornar a marcar, primer Canalda al 70, i tancava Maoni al 75, mateix jugador encarregat de transformar 5 dels 8 xuts del partit.

Així les coses, resultat final de 7-52 que certifica una gran arrencada de temporada que porta il·lusió i genera moltes expectatives a l'equip format pels clubs de rugbi d'Amposta i Vinaròs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>