TORTOSA

La màgia dels anys 30 arriba a Tortosa amb el Circ Raluy Legacy


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | TORTOSA

04/10/2017

Un espectacle que recorda a l’època daurada del circ dels anys 30, però amb els efectes i les innovacions tècniques actuals. Així es presenta el Circ Raluy Legacy, que porta la seva màgia i espectacularitat a Tortosa, del 5 al 15 d’octubre.

Niedziela Raluy i la seva germana Emily Raluy són la cinquena generació d’una família dedicada des de fa més de 100 anys al món del circ. I la vocació, continua ben viva.

Niedziela i Emily sorprendran amb el seu espectacle de precisió i destresa sobre patins. També ho faran el clown Sandro Roque, la canelobre Louisa Raluy, Arthur, el senyor del Foc o els acròbates Rockers, entre d’altres. Un dels artistes revelació serà Iya Traoré, exfutbolista del París Saint Germain, que oferirà un espectacle de freestyle.

En el primer any de gira el Circ Raluy Legacy ha recorregut més de 30 ciutats, amb més de 400 funcions que han portat a la seva carpa més de 280.000 espectactadors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>