La igualtat protagonitza un intens Amposta - Mislata

Albert Pascual | AMPOSTA

27/09/2017

CH Amposta 22 - 22 Handbol Mislata

Dissabte al matí el Club Handbol Amposta va recordar la figura d'Emma Garcia en el primer torneig d'handbol juvenil que porta el seu nom. Un record on van ser presents figures destacades d'aquest esport com el capità del Lassa FC Barcelona, Víctor Tomàs, o Marc Garcia, jugador del Fraikin BM Granollers.

Una jornada on també es va disputar el tercer partit de lliga de plata contra un Mislata molt lluitador. Tots dos equips van oferir un joc molt igualat que arribava al descans amb dos gols a favor per a les de Mateu Castellà (14-12).

A la segona meitat el Mislata va aprofitar la baixada d'intensitat de les ampostines per endreçar el seu marcador arribant als quatre gols de diferència (15-19). El temps mort demanat per Mateu Castellà va fer reaccionar a les locals fent un parcial de 7-1 i situant-se amb dos a favor quan faltaven cinc minuts. Malauradament durant els últims minuts van haver moltes errades de tir i pilotes perdudes que va aprofitar l'equip valencià per empatar a 22.

Les ampostines tindran una nova cita a la pista de l'OAR de Gràcia aquest dissabte al vespre.