TORTOSA

La gimcana del Tortosa English Festival inclourà una ruta turística


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | TORTOSA

27/03/2017

Del 30 de març al 2 d’abril Tortosa acollirà la cinquena edició de l’English Festival. Un festival que en només cinc anys s’ha colat entre els imprescindibles al calendari d’activitats culturals del municipi. Es tracta d’un certamen que neix en la idea de donar vitalisme i difusió a la llengua i cultura britàniques. Entre les novetats d’enguany destaca el canvi de dia de la gimcana que passa de diumenge a dilluns. Una gimcana que per primera vegada permetrà als participants visitar diferents indrets turístics de la ciutat.

Aquest any el Festival començarà en dijous i ho farà amb un concert de música en viu estil U2 al Palauet Bar. Divendres al matí estarà destinat al món de l’ensenyament, mentre que a la tarda- nit el protagonisme el prendrà el Mercat de Tortosa amb les tradicionals tapes. Dissabte hi ha activitats com zumba o bingo i nit de karaoke. Pel que fa a diumenge destaca la missa que es farà la Catedral de Tortosa, l’Irish Breakfast i una obra de teatre per als menuts. El Festival acabarà amb una entrega de premis.

Els organitzadors han explicat que el festival creix any rere any i han remarcat l’èxit del Saint Patrick’s Day. D’altra banda, de cara a futures edicions es marquen l’objectiu d’abarcar altres indrets de les Terres de l’Ebre.

Foto SÍLVIA ALARCÓN.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>