JESÚS

La fira literària de Jesús, amb els ‘presos polítics’ i contra la violència


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Albert Pascual | JESÚS

19/04/2018

El poble de Jesús serà novament l’escenari de la Fira Literària Joan Cid i Mulet, que enguany arriba a la seua dotzena edició. La inauguració oficial tindrà lloc el proper dijous, 26 d’abril, a les vuit del vespre, i anirà a càrrec del col·lectiu Versos contra la violència, un moviment cultural nascut arran dels fets de l’1 d’Octubre. Tot seguit, també hi haurà un espectacle literari i la presentació del llibre ‘Versos contra la violència’. A més, després hi haurà un Sopar Groc per la Llibertat. La regidora de Cultura, Mònica Sales, ha explicat que enguany la fira recordarà els “presos polítics” i els exiliats.

Però el dia abans de la inauguració oficial hi haurà un dels plats forts de la fira. Així, el proper dimecres, 25 d’abril, a partir de les set del vespre, es presentarà l’últim llibre de la xertolina Francesca Aliern, titulat ‘Darrere els seus talons’.

La XII Fira Literària Joan Cid i Mulet serà del 25 al 28 d’abril. Divendres al matí seran les activitats literàries a l’institut escola Daniel Mangrané i al col·legi d’educació especial Sant Jordi. Però a les set del vespre, hi haurà una conferència sobre novel·la negra i la presentació de l’últim llibre de Miquel Esteve, titulada ‘No deixis te mirar el cel’. Ja dissabte, 28 d’abril, es faran la majoria de les activitats de la fira, amb estands de biblioteques, llibreries i editorials del territori. L’alcalde de Jesús, Víctor Ferrando, ha destacat que la fira es troba plenament consolidada.

A banda, Ferrando també ha anunciat el nou cicle de concert a l’Espai ImmArt de l’edifici de la Immaculada, una de les novetats de l’edició d’enguany. En aquest cas, amb el concert ‘Live Flumine’, a càrrec del Cor Flumine de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>