MORELLA

La feina secreta de les dones ramaderes dels Ports


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailNord | MORELLA

09/03/2018

La ramaderia tradicionalment ha sigut un dels sectors centrats majoritàriament en els homes i que a la comarca dels Ports ha sigut any rere any la base de l'economia. Tot i això les dones estan presents en aquest món, però principalment, al darrere dels homes. Un fet que les joves ramaderes lluiten per canviar.

L'Associació Firal Els Ports es dedica a organitzar activitats com la Fira agrícola i ramadera de Morella. Aquest col·lectiu actualment compta amb una dona com a presidenta, però aquest canvi de tendència és ben recent, ja que és la primera dona en la llarga història d'aquesta associació.

Per no perdre l'explotació ramadera del seu sogre, Ana Belén Soro, ha decidit sumar-se al sector de la ramaderia. Una opció que ha costat d'assumir a diferents membres de la seua família però que per a ella és guanyar en qualitat de vida.

No només al camp es veu la diferència entre sexes en aquest sector, a les aules, la majoria dels alumnes quan Sílvia Ferrer estudiava enginyeria agrònoma, eren homes i només un 20% eren dones.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>