TORTOSA

La donació d’òrgans i teixits, un dret per a la població


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | TORTOSA

17/03/2017

Sang, llet materna, cordó umbilical, moll d’os i teixit corneal són algunes de les donacions més freqüents a L’Hospital Tortosa Verge de la Cinta. De fet, durant el 2016 es van extreure 66 còrnies per a la donació, una xifra que segueix la mateixa tendència que a la resta de Catalunya.

L’any passat a les Terres de l’Ebre es van fer vuit transplantaments d’òrgans i actualment en aquesta mateixa regió sanitària hi ha una llista d’espera de 18 pacients. Ocasionalment també es fan extraccions d’òrgans a l’hospital.

El doctor Claramonte s’encarrega de parlar amb els familiars de la persona que acaba de morir. Volen saber, sobretot, quina era l’opinió del difunt sobre la donació.

Claramonte explica que les donacions sempre són anònimes i que la gent és solidària i altruista perquè saben que no és un negoci i que tothom es pot beneficiar.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>