La derrota del Tortosa contra el Balaguer l’allunya de la salvació

Míriam Gavaldà | TORTOSA

12/03/2018

CD Tortosa 1 - 2 CF Balaguer

El Tortosa s’ha allunyat aquest cap de setmana de la salvació en perdre per un gol a dos contra el Balaguer. Els visitants van dominar durant tota la primera part. Un domini que va ser més que evident en marcar el primer gol Genís al minut 34.

El gol dels tortosins no va arribar fins la segona part, al minut 80 Alonso feia pujar l’empat al marcador. El Tortosa, que jugava amb 10 per l’expulsió d’Albert Villaroya amb doble segona groga al 63, tenia més ocasions que el Balaguer. La lesió de Sam va aturar el joc durant deu minuts i el Tortosa combatiu i disposat a remuntar es va refredar.

El partit es tancava amb un 1 a 2 a favor del Balaguer que posava a la porteria Sergi, en temps afegit.

L’entrenador del Tortosa es mostrava convençut que en el proper partit contra el Martinenc donaran la campanada.