TORTOSA

La delinqüència baixa gairebé un 27 per cent a les Terres de l’Ebre en els últims cinc anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà / ACN | TORTOSA

16/03/2017

En els últims cinc anys els fets delictius s’han reduït gairebé un 27% al nostre territori. I els delictes que més han baixat són contra les persones, un 8%, i en l’àmbit rural, un 11%. El sotscap de la regió policial de les Terres de l’Ebre, Joel Boldú ha explicat el perfil dels delinqüents al món rural.

En total durant el 2016 la regió policial de les Terres de l’Ebre ha registrat més de 7.324 fets penals. De fet la taxa de fets penals a l’Ebre és de 40 fets per cada 1000 habitants, 22 punts per sota de la mitjana a Catalunya. Per segon any consecutiu, no hi ha hagut cap cas d’homicidi o assassinat, però els casos d’abusos sexuals han augmentat un 155%. Una tendència que es repeteix a tot el territori català per l’increment de denúncies.

Del total de fets penals un 78% corresponen a delictes contra el patrimoni, que han disminuït un 2,7% respecte a l’any anterior, un 19% a delictes contra les persones i un 4% a altres fets. La davallada ha estat del 6,95% al Montsià, a la Terra Alta- Ribera d’Ebre el 6,40% i al Baix Ebre del 2,28%.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>