TORTOSA

La delegació del govern a les Terres de l’Ebre torna a la feina amb normalitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

30/10/2017

Dilluns 30 d’octubre, dos dies després de la declaració d’independència al Parlament i després de que el govern de l’Estat apliqués el 155 amb la suspensió de l’autonomia i la destitució del president i consellers, la delegació del govern a les Terres de l’Ebre ha emprès la jornada laboral amb normalitat. El delegat del govern a l’Ebre, Xavier Pallarès, ha explicat que l’ambient que es viu a la delegació és de tranquil·litat absoluta i que es mantenen les agendes de treball ja que no hi ha hagut cap ordre de cessament i ha assegurat que continuarà treballant sempre i quan vicepresidència no dictamini el contrari.

Pallarès ha reconegut haver-se sorprès amb l’anunci d’eleccions per part de l’Estat. El delegat ha explicat que aquesta tarda s’haurà d’abordar des del PDeCAT com enfronten la situació de les eleccions.

El delegat del govern, que no ha retirat la fotografia de Carles Puigdemont del seu despatx, també ens ha explicat com va viure la proclamació de la República al Parlament en primera persona des de Barcelona.

Pallarès per últim s’ha mostrat content i satisfet pel fet de que les persones elegides democràticament facin cas dels seus electors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>