TORTOSA

La defensa segueix sent el primer rival del Cantaires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

15/01/2018

CB Cantaires 83 - 96 BBA Castelldefels

El pavelló de Ferreries s'omplia aquest diumenge al vespre en un partit amb nombrosos al·licients. Primer les tres noves incorporacions del Cantaires que van arribar com a regals per Reis.

Claudio Prieto va donar alguns minuts a Carlos Marrero i Davene Carter, i també al Globetrotter de l'equip, Eric Weary, al final, un dels màxims anotadors tortosins amb 16 punts. Enfront del Castelldefels, rival directe que també tenia una empresa difícil però que al final se'n va sortir.

Tot i la igualtat inicial al primer quart que acabava amb empat a 22, els del Baix Llobregat van acabar sent més superiors durant la resta del partit. De fet el Cantaires no va ser capaç de guanyar cap parcial gràcies als nombrosos errors defensius enfront de l'encert en tir exterior, i el millor bloqueig directe dels de Castelldefels que van tenir en Andreu Sese amb 30 punts el seu màxim anotador.

Pel Cantaires, Riverol amb 23, McDonell amb 22, i Weary amb 16 van ser els millors jugadors locals.

Ara el Cantaires jugarà encara tres partits més a Ferreries on ha de desplegar una millor defensa davant la seua afició contra les tres emes: Masnou, Mataró i Menorca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>