TIVISSA

La cursa per muntanya de Tivissa decideix la Copa Catalana

Albert Pascual | TIVISSA

11/10/2016

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'onzena cursa per muntanya de Tivissa que forma part del circuit ebrenc i que tanca la 15a Copa Catalana de la Federació d'Entitats Excursionistes.

La prova, on van participar més de 250 corredors, va cobrir 24 kilòmetres de distància amb un desnivell acumulat de més de 1500 metres, i va comptar amb algunes novetats com la cursa curta i nombroses activitats al llarg del tot el cap de setmana.

La competició més emocionant va ser la prova femenina amb Sílvia Puigarnau del Centre Excursionista Guissonenc, com a guanyadora. Aquesta corredora es jugava el títol amb l'altra favorita, la reusenca Ester Casajuana de l'Associació Excursionista Escola Treball.

Puigarnau va guanyar la cursa tivissana amb un crono de 3:16 i Casajuana va plantejar-ho de forma més conservadora acabant segona amb 3:31, un temps que va ser suficient per guanyar la Copa Catalana.

Pel que fa a la categoria absoluta masculina, el guanyador de la Copa va ser el corredor del Centre Excursionista Terrassa Just Sociats, però qui va guanyar la cursa de Tivissa va ser el representant de la Cameta Coixa de Miravet, Pere Aurell, en completar el recorregut en un temps de 2:28. En segona posició va entrar a la línia de meta Xavier Espiña del Centre Excursionista Guissonenc, i tercer al podi va acabar Sergi Rodríguez del Centre Excursionista Segarra.