TORTOSA

La cursa de la UEC per a Basiyd i Paulino

Albert Pascual | TORTOSA

31/05/2016

Nova edició del calendari de curses per muntanya de les Terres de l'Ebre, aquesta vegada amb la Cursa de la UEC Tortosa que arriba a la seva setzena edició.

L'agradable matí de diumenge va ser l'escenari per a 120 corredors DE la cursa llarga de 20 kilòmetres i uns 60 a la cursa curta de 10, recorregueren els paratges de camins i senders de les muntanyes del Coll de l'Alba.

L'organització es va mostrar molt satisfeta amb la participació tot i reconèixer que alguns corredors arribaven cansats per les nombres i llargues curses per muntanya de les darreres setmanes.

Els triomfs absoluts tant en categoria masculina com femenina van ser per a esportistes de casa. Mustapha Basyid de la UEC Tortosa va imposar-se en la cursa principal en completar els 20 kilòmetres en un temps d'1:47:02. Lluisma Mas va ser segon, i un altre corredor de la UEC Tortosa, Lhoussain Abaghad va completar el podi masculí.

La victòria femenina va ser per a Marta Paulino del BTT Montbike Amposta en fer un crono de 2:26:40. Elena Ferreras de la UEC va quedar segona i Heura Piñol tercera classificada.