MÓRA D'EBRE

La creació de Salut Ebre, pendent de l’aprovació del nou Govern


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

11/01/2018

El director dels serveis territorials de Salut, Ismael Piñas, ha explicat que els estatuts de la nova empresa pública Salut Terres de l’Ebre estan pràcticament enllestits, i pendents de l’aprovació del nou Govern. Piñas ha insistit que aquest ha de ser un dels temes prioritaris del nou conseller o consellera de Salut ja que l’empresa ha d’estar en marxa a l’abril, quan acaba l’actual concessió a Gecohsa per la gestió de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Piñas ha explicat que la relació que s’establirà entre la nova empresa pública i l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, i entre aquesta i l’Hospital Comarcal del Montsià, la Clínica Terres de l’Ebre i el de la Santa Creu de Jesús serà diferent. En el primer cas es realitzarà una gestió directa mentre que amb els hospitals de Tortosa i Amposta s’establiran convenis de col·laboració. Piñas ha afirmat que aquest és un projecte que s’ha de treballar amb visió de futur, aprofitant recursos i per captar talent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>