L'ALDEA

La cooperativa de l’Aldea iniciarà aquest 2018 el retorn dels diners als socis afectats per la fallida


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'ALDEA

13/03/2018

Aquest 2018 la Cooperativa de l’Aldea iniciarà el retorn dels diners als socis afectats per la fallida de la secció de crèdit l’any 2011. El conveni preveu que fins l’any 2030, en diferents terminis, la cooperativa retorni 4,5 milions d’euros a pro de 400 socis i proveïdors. Joan Miquel Carles és president de la Cooperativa de l’Aldea.

L’exercici del 2016 va ser el primer amb beneficis reals després de la fallida i, a l’espera de tenir les xifres definitives, es preveu que el 2017 els resultats siguin superiors. En aquest sentit, Carles ha afirmat que la cooperativa s’està regenerant.

La producció de la Cooperativa de l’Aldea compta amb unes 180 hectàrees i amb 50 socis productors en actiu. Durant el 2017 es van comercialitzar 2,5 milions entre quilos i peces de fruita i verdura.

En els últims anys l’entitat agrícola i l’Ajuntament de l’Aldea s’han unit per incrementar les mesures de promoció del comerç i del producte de l’horta del municipi.

La fallida de la cooperativa de l’Aldea l’any 2012 va ocasionar uns perjudicis de 6 milions d’euros als impositors i va bloquejar els comptes de 3.000 usuaris. Després de 7 anys, el futur de l’entitat es veu amb optimisme.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>