TORTOSA

La batalla de l’Ebre serà l’eix central de les III Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

06/11/2017

Del 13 al 17 de novembre, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa celebrarà les III Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc. Enguany estan dedicades a la Guerra Civil i la Batalla de l’Ebre. La directora de la biblioteca, Irene Prades, ha explicat que s’ha volgut escollir aquesta temàtica tenint en compte el l’any vinent se celebrarà el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre i també per tal de fer una relectura dels fets per evitar que es tornin a repetir.

En aquesta ocasió les jornades es plantegen de forma multidisciplinària per veure com la literatura, el periodisme i el món audiovisual se n’han nodrit i fet ressò.

Entre la programació prevista destaca la conferència del professor del titular d’Història de la UAB, Josep Maria Figueres, sota el títol “Periodisme, informació i propaganda durant la Guerra Civil”, dimecres 15 novembre. També la taula rodona amb Jesús Massip, Cinta Llasat, Victòria Campos i Josep Rodríguez, divendres 17 de novembre. Les jornades també s’obriran als estudis de batxillerat mentre que Terra Enllà oferirà la ruta guiada Hemingway a Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>