HORTA DE SANT JOAN

La XIII Festa del Mostillo dóna la benvinguda a la tardor


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | HORTA DE SANT JOAN

08/10/2017

A Horta de Sant Joan comptaven els dies perquè arribés la tardor, una època de l’any que a la Terra Alta té un significat especial. És quan té lloc la Festa del Mostillo que enguany arriba a la seva tretzena edició. L’alcalde d’Horta, Joaquim Ferràs, ens ha explicat les particularitats d’aquest producte.

La Festa del Mostillo posa en valor els productes tradicionals de la població i se celebra conjuntament amb la 2a Fira del Vi i Tapes Selectes.

L’encarregat d’inaugurar aquesta edició de la festa ha estat el Secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio Navarro, qui ha assegurat que és un enamorat de la Terra Alta i que la festa és una excusa perfecta per visitar-la.

La Festa del Mostillo té lloc al nucli històric d’Horta de Sant Joan, un espai presidit per l’Església i envoltat de carrers, on hi ha els edificis més singulars. Un conjunt arquitectònic declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>