TORTOSA

La UGT de l’Ebre espera un 1 de Maig de màxima mobilització


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

17/04/2018

El secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre, Valentí Marín, ha dit aquest dimarts que esperen un Primer de Maig de màxima mobilització, en un moment en què hi ha una contestació al carrer per la pèrdua de drets socials i laborals. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Marín ha assenyalat que el sindicat prepara una jornada molt reivindicativa, tenint en compte que aquesta està sent “una primavera realment calenta”, amb la mobilització del 8 de Març i les concentracions per unes pensions dignes.

Marín ha recordat que fa anys que els sindicats de les Terres de l’Ebre convoquen conjuntament una manifestació a Tortosa, per l’1 de Maig. Per preparar-la, aquest dilluns la UGT va celebrar una assemblea de delegats, amb la presència de Camil Ros, en què hi havia uns 70 representants sindicals.

A banda, Marín ha justificat la presència de la UGT en la manifestació de diumenge passat a Barcelona, convocada per la plataforma Espai Democràcia i Convivència.

) Finalment, el dirigent de la UGT a l’Ebre ha valorat el fet que a partir d’aquest dimecres, 18 d’abril, l’empresa pública Salut Ebre havia de fer-se càrrec de la gestió de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Marín ha apuntat que els treballadors estan relativament tranquils, ja que el contracte de Sagessa té una pròrroga d’un parell de mesos abans que la nova empresa puga estar constituïda.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>