TERRES DE L'EBRE

La UFEC presenta el nou Codi de l'Esport Català a les Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | TERRES DE L'EBRE

07/04/2017

La seu del Consell Comarcal del Montsià ha estat l'espai de reunió per a la quarta de les cinc ponències sobre el nou Codi de l'Esport que impulsa la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Després d'haver presentat el document davant la Generalitat, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, ha presentat a les entitats esportives de les Terres de l'Ebre aquest nou codi amb tres objectius clars:

La transició absoluta de les entitats cap al dret privat i la creació d'una Unió d'Esports, una entitat paraigua representativa del sector, que executaria polítiques amb plena autonomia. Dotar les llicències esportives de naturalesa administrativa i aplicar polítiques al model de partenariat públic/privat, i establir un sistema de finançament autònom.

De fet, el finançament de les entitats esportives és un dels punts que més expectació genera. Aquesta nova llei seguiria el model aplicat a països com Suècia on es recapta a partir de la taxa de loteries.

La impulsora d'aquest codi és un òrgan de solidaritat entre la majoria de les federacions esportives de Catalunya i representa l'esport català dins i fora del país. La proposta de nova llei de l'esport passarà pel ple del Parlament a partir del mes de setembre.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>