GANDESA

La Terra Alta i la Ribera d’Ebre fomenten la inserció laboral per evitar que marxi la gent jove


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | GANDESA

07/03/2017

La Terra Alta i la Ribera d’Ebre treballen en accions per afavorir que els joves es quedin a treballar en aquestes comarques. Els consells comarcals ho fan a través de projectes d’inserció laboral, amb l’objectiu de frenar que la gent jove formada marxi del territori i evitar així la pèrdua de població.

Precisament un dels projectes del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta és el programa ‘Retorna’, que té per objectiu el retorn d’aquest jovent.

En el cas concret de la Ribera d’Ebre, l’ens comarcal ofereix un ventall d’ajudes als joves a través de Garantia Juvenil, com són Joves per l’Ocupació o Noves oportunitats, entre d’altres. Uns projectes que volen motivar als joves a l’hora de buscar feina a la comarca.

Ferran Saladié és un jove de Tivissa que es va inscriure al programa de Joves Emprenedors de la Ribera d’Ebre. Gràcies a aquest projecte Saladié va tornar al seu poble i va crear la seva pròpia consulta de fisioteràpia.

Sarai Reina és una altra de les joves de la Ribera d’Ebre que ha participat a Garantia Juvenil i actualment treballa a l’àrea de prevenció econòmica del consell.

A la Terra Alta Garantia Juvenil també incorpora diferents projectes amb les mateixes línies de treball.

El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha afegit que els projectes d’inserció laboral han de servir per combatre la despoblació en aquestes comarques.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>