TORTOSA

La Taula de Mobilitat de les Terres de l'Ebre i el pla director, bloquejats per culpa del 155


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

11/04/2018

El director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece) ha lamentat aquest dimecres els efectes de l’aplicació de l’article 155 sobre l’administració de la Generalitat, i ha demanat la formació d’un nou govern. Segons Joan Martín Masdéu, el 155 ha provocat una alentiment des del punt de vista burocràtic, i la impossibilitat de prendre certes decisions polítiques. Per exemple, Masdéu ha detallat que l’Idece no pot fer un seguiment adequat de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre, ni redactar el nou pla director de Mobilitat.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Masdéu també ha anunciat una renovació que serà revolucionària del Consell Econòmic i Social. Segons el director de l’Idece, hi ha un principi d’acord per aprovar una nova composició d’aquest òrgan consultiu, que rebaixa la presència de les administracions publiques i dóna més rellevància a les organitzacions socials.

Segons Masdéu, el nou Consell Econòmic i Social també podrà fer seguiment del Pla Estratègic i per l’Ocupació de les Terres de l’Ebre. Amb tot, ha demanat un “paper preponderants” de les universitats.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>