LA SÉNIA

La Sénia no aconsegueix els esperats resultats positius


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LA SÉNIA

27/11/2017

La Sénia 1 - 3 Batea

Nova derrota del conjunt senienc que no alça el cap. Dels últims vuit partits disputats, només ha aconseguit una victòria.

El Batea començava amb força i ja al minut 4 s'avançava al marcador mitjançant el gol d'Eduard Escote que rematava una pilota de falta servida per Vilanova.

Malgrat el resultat advers per als interessos locals, la Sénia va posar-se a treballar, però amb un Batea vigilant i una primera part amb nombroses ocasions per a tots dos equips.

A la segona part l'equip groc va anar a per l'empat i a la segona arribada Callarisa posava l'1-1 al marcador.

També va tenir les seues opcions el Batea fins a aprofitar una errada de la defensa per fer el segon Sergi Prats al minut 78 en un gol de vaselina sobre Kevin Moreno.

L'equip local va tenir una gran oportunitat per tornar a empatar el partit en un clar penal que assenyalava l'àrbitre, però la pilota llençada per Callarisa l'aturava Marc Castellvi.

Del 2-2 es va passar a l'1-3 en una badada de l'equip local que aprofitava Enric Amado per a desmarcar-se de tots els defenses seniencs i acaba cedint a Marc Vilarroya per marcar a plaer el tercer.

Després de 13 jornades, la Sénia i Batea empaten a 16 punts i ocupen l'onzena i dotzena posició de la Segona Catalana respectivament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>