LA SÉNIA

La Sénia invertirà 110.000 euros en la millora de 26 carrers


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | LA SÉNIA

28/04/2016

L’Ajuntament de la Sénia invertirà 110.000 euros en la millora de 26 carrers del municipi durant aquest 2016. Així es va donar a conèixer aquest dimecres en la presentació pública del projecte de millora de carrers que l’Ajuntament ha enllestit arran els resultats de l’enquesta dels pressupostos participatius realitzada el passat mes de desembre. La ciutadania va escollir com a prioritats l’asfaltat de carrers i la millora de l’accessibilitat i el govern de la Sénia ha posat fil a l’agulla. L’alcalde, Joan Moisés, ha explicat que aquest mes de maig s’iniciaran els treballs d’asfaltat dels carrers, i també la rebaixa de les voreres als passos de vianants per millorar l’accessibilitat. També es promourà la urbanització de nous carrers oferint col·laboració al veïnat.

El regidor d’Urbanisme i Serveis Municipals, Àlex Gargallo, va explicar que els treballs de millora dels carrers començaran al nucli antic.

El projecte també inclou la millora i dignificació de les entrades del poble, amb la col·laboració dels propietaris de les naus, solars, comerciants i fabricants.

D’altra banda, l’Ajuntament ha posat en marxa una aplicació per a dispositius mòbils per fomentar la participació ciutadana dins del marc de prestació de serveis intel·ligents. L’aplicació Línea Verde permet realitzar consultes mediambientals però també comunicar qualsevol incidència a l’Ajuntament de manera immediata.

L’aplicació es pot descarregar a través del web liniaverdalasenia.catEtiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>