LA SÉNIA

La Sénia homenatja la doctora en Història de l’Art, Victòria Almuni


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | LA SÉNIA

22/08/2017

La Sénia ha homenatjat la doctora en Història de l’Art, catedràtica de Ciències Socials i membre del Centre d’Estudis Seniencs, Victòria Almuni. Va ser en el marc de l’acte social en honor a la Dona Senienca, organitzat per l’Associació de Dones Senienques, que Almuni va rebre un sentit homenatge. Almuni compta amb una llarga trajectòria en el camp de l’estudi i la recerca de l’art, el patrimoni i les tradicions. Així ho recordava la presidenta de l’Associació de Dones Senienques, Maria Cinta Bel.

En el seu discurs, Almuni va parlar de la importància del ritual i les tradicions, sobre el valor de ser de poble, sobre la igualtat i també sobre el valor de la cultura. Almuni va destacar el paper clau que tenen el ritual i les tradicions i com aquestes són presents a les festes majors.

L’alcalde de la Sénia, Joan Moisés, va elogiar a Almuni qui va explicar va ser professora seva a batxillerat. Moisés va dir que Almuni l’ha animat en el seu camí. També va destacar que és una persona molt activa.

La Sénia continua immersa en les seves festes majors que s’allargaran fins al proper diumenge amb un castell de focs d’artifici que posarà el punt i final.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>