LA SÉNIA

La Sénia dóna a conèixer el patrimoni etnològic del Molí la Vella


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | LA SÉNIA

07/12/2017

El Centre d’Interpretació del Riu Sénia al Molí la Vella ha organitzat unes jornades de portes obertes per donar a conèixer la tasca que s’està realitzant per inventariar i catalogar la col·lecció etnològica del propi centre. Una tasca que realitza el Centre d’Estudis Seniencs que ha rebut ajuts econòmics de l’Ajuntament de la Sénia i del departament de Cultura per restaurar i identificar al voltant de 200 peces que representen la forma de vida i indústria del municipi. Una de les encarregades de la restauració, Eva Garcia, ha explicat que l’objectiu es poder oferir activitats didàctiques i donar a conèixer la història del molí i la Sénia.

Molí la Vella és un edifici de quatre plantes propietat de l’Ajuntament de la Sénia. A les dues plantes de baix hi ha el centre d’interpretació mentre que les dues de dalt s’han adequat amb l’objectiu de posar en marxa un alberg. L’alcalde de la Sénia, Joan Moisés, ha explicat que el projecte ja s’ha tret a licitació.

Moisés també ha remarcat que l’edifici és un exemple de l’ús d’energies renovables.

Les jornades de portes obertes al Centre d’Interpretació del riu Sénia al Molí la Vella s’allargaran fins aquest divendres 8 de desembre en horari de 10 a 13 hores.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>