LA SÉNIA

La Sénia adjudica les obres del nou pavelló polivalent


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | LA SÉNIA

17/08/2017

L'Ajuntament de la Sénia va adjudicar al passat ple de 9 d'agost l'obra de construcció del nou pavelló polivalent, que s'ubicarà als terrenys entre l'actual pavelló poliesportiu i l'Institut. En la licitació ha resultat adjudicatària l'empresa Construcció Jaén Valles SL, de Gandesa, per un import de poc més de 993.000 euros. Aquesta oferta, a més de l'obra, també aportava millores tant al propi pavelló com a l'adequació de la zona compresa entre els dos pavellons. L’alcalde, Joan Moisés, va explicar al maig, durant la presentació del nou pavelló al veïnat de la Sénia, que el projecte s’havia redactat tenint en compte que el manteniment de l’equipament siga el mínim possible, i econòmicament sostenible.

Segons l’Ajuntament, el nou equipament està previst que s'acabe en vuit mesos, i s'ha dissenyat per donar resposta a la demanda social que hi havia a la Sénia d'un lloc polivalent. Un espai en què, a més d'ampliar les opcions esportives actuals, també s'hi puguen organitzar activitats de tot tipus, ja siguin de l'Ajuntament, d'entitats locals o fins i tot poder-lo usar com a mercat municipal els dies de mal temps. L’alcalde va recordar fa uns mesos que la pista de l’actual pavelló poliesportiu s’ha de protegir i tapar fins a sis vegades a l’any.

L’equipament suposarà una inversió de prop d’un milió d’euros, dels quals 300.000 euros es finançaran amb recursos propis i la resta amb un préstec.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>