LA SÉNIA

La Sénia acull la IX Fira d’Artesania de la Fusta i del Moble


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | LA SÉNIA

22/10/2017

La Sénia ha celebrat aquest cap de setmana la IX Fira d’Artesania de la Fusta i del Moble amb l’objectiu de donar a conèixer la tradició de la fusta al municipi i de promocionar el sector del moble. Una cita que segons l’alcalde, Joan Moisés, ha adquirit un alt nivell de maduresa. El País del Moble s’alça de nou i es reivindica.

La Fira, que s’ha celebrat conjuntament amb la V Festa del Moble, ha estat inaugurada pel delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, qui ha destacat dos aspectes importants: l’artesania i el sector del moble.

Una de les novetats d’aquest any és el nou vial per a vianants que connecta les botigues de l’àrea comercial, ubicades als afores. La idea és facilitar l’accés dels clients a les botigues i minimitzar l’ús dels vehicles. Es tracta de l’àrea comercial més gran del moble a Catalunya amb 20.000 metres quadrats.

Des de l’Ajuntament s’ha fet un homenatge als artesans seniencs, aquest any a Joan Querol, artesà de la fusta i a José Fuentes que ha dedicat la seva vida professional a esquilar matxos.

Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de diverses activitats com xerrades, tallers, exposicions o demostracions d’ofici.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>