BENICARLÓ

La Ruta de Pescadors, nova iniciativa turística a Benicarló


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Alba Tejera (NORD-XAL) | BENICARLÓ

11/08/2017

Benicarló ha posat en marxa la iniciativa Ruta de Pescadors, una oferta turística que pretén potenciar el producte marítim de la localitat. Es tracta de visites guiades, conduïdes i protagonitzades única i exclusivament pels propis pescadors de Benicarló.

El funcionament de la subhasta de peix, l’elaboració de xarxes i la pesca de polp a caduf, són alguns dels conceptes que aprenen els visitants de la Ruta de Pescadors de Benicarló, a més d’anècdotes divertides.

Més de 60 persones s’inscrivien a la segona visita que es realitzava. I quina es la principal particularitat de la Ruta de Pescadors de Benicarló?

Els pescadors implicats complementen la seua feina amb les visites guiades, i aprofitant l’època de veda, han estat formant-se per a poder fer de guies turístics.

Les visites es realitzaran tots els dimecres d’agost i tots els divendres de setembre. Els tiquets poden adquirir-se a l’oficina de turisme de Benicarló, al MUCBE o a les peixateries del Mercat Central de la localitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>