La Rapitenca tanca la temporada amb victòria

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

28/05/2017

Rapitenca 3 - 1 Morell
La Rapitenca guanyava sense problemes el darrer partit de la temporada a un equip que ja fa moltes jornades ha perdut la categoria, el Morell.

El conjunt mariner obtenia una victòria per 3-1 que podria haver sigut més escandalosa davant un equip jove que va intentar fer un bon partit malgrat tot.

Al minut 27 inaugurava el marcador Pau Ripoll, una diferència que ampliava Àlex Forés al 67 en fer-li el túnel al porter del Morell que s'empassava la pilota.

Ismael Rojas retallaria distàncies per al Morell al cap d'uns minuts, però Sergi José sentenciava amb el tercer gol del conjunt mariner i últim d'aquesta temporada.

Amb aquest resultat la Rapitenca acaba la competició en desena posició amb 47 punts després de guanyar 13 partits, empatar-ne 8, i perdre'n 11.

Així les coses, la Rapitenca començarà ja a preparar una nova temporada amb nou president, Hernan Subirats, únic candidat presentant dins del termini a les eleccions que finalment no es faran. Els socis de la Rapitenca estan convocats el pròxim 9 de juny a l'assemblea general per ratificar al nou president.