La Rapitenca segueix amb les victòries

Clara Seguí | LA RÀPITA

19/03/2018

Vista Alegre 1 – 2 Rapitenca

Bon partit entre el Vista Alegre i la Rapitenca el que es va viure diumenge a Can Vinader. Una jornada disputada on la Rapitenca s'enduia la victòria una setmana més.

A la primera part, l'equip d'Isaac Fernández va tenir fins a cinc clares ocasions de gol per poder avançar-se al marcador. El protagonista va ser Tomàs, el porter del Vista Alegre que amb grans aturades, va evitar els intents dels davanters de la Rapitenca.

Només començar la segona part (al cap de 6 minuts), l'equip Rapitenc va agafar la primera contra mitjançant Brian per banda esquerra, fent l'entrada al primer pal, va ser quan Víctor Garrido en l'interior del peu dret, marcava el primer gol del partit. A partir d'aquest punt, l'equip mariner jugava més còmode, fins que al minut 57, Sadich va veure la doble groga en un minut, i va haver d'abandonar el terreny de joc.

El Vista Alegre pressionava per intentar l'empat, però una contra ben portada al minut 26, el mateix Víctor Garrido, de la Rapitenca va "afusellar" davant el porter Tomàs marcant el 0-2, i donat ales a l'equip rapitenc.

Ja al final del partit, el Vista Alegre, mitjançant Tomàs, va fer l'1-2 final.