LA RÀPITA

La Rapitenca respira tranquil·la


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | LA RÀPITA

12/03/2018

Rapitenca 1 - 0 Valls

Un gol a la recta final del partit donava els tres punts a la Rapitenca, diumenge, al municipal de la Devesa. L'equip d'Isaac Fernández, jugava contra el Valls, en un partit força igualat a la primera part, amb tan sols una ocasió per golejar per a cada equip.

La primera part va ser avorrida per als espectadors, tot al contrari ho era a la segona, on la rapitenca buscava els tres punts, i quan més va pressionar, ho va aconseguir mitjançant Cristan, en una jugada de Braian per banda esquerra, al minut 37.

A partir d'aquest moment, el Valls es va abocar a la recerca de l'empat, però va estar la Rapitenca qui va tenir dues clares ocasions per ampliar el marcador.

Al final del partit, els tres punts es queden al municipal de la Devesa, amb una Rapitenca que respira tranquil·la, i amb un Valls que una setmana més es queda a la cua de la classificació, però en un partit molt ben jugat. Un partit on la Rapitenca venia de perdre, i en aquesta ocasió guanya davant un fort Valls en un partit difícil.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>