La Rapitenca, en bona ratxa

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

05/02/2018

Andorra 1 - 2 Rapitenca

La Rapitenca va trencar la ratxa de sis partits guanyats de l'Andorra, i amb la victòria per 1-2 contra l'equip de Principat, encadena dos jornades victorioses.

Després d'uns minuts inicials d'alternatives, l'Andorra agafava la iniciativa del partit amb diferents ocasions clares per avançar-se i amb un gol anul·lat per fora de joc.

La Rapitenca no inquietava, però en tenia prou amb un córner. Ningú toca la pilota al primer pal i Brayan, completament sol al segon, marca a plaer. Faltaven cinc minuts per al descans. La bona defensa marinera que s'havia vist a la primera part, encara ha sigut millor durant el segon temps.

Així les coses l'Andorra ho intentava però amb moltes imprecisions, i les seues millors ocasions arribaven al tram final, quan la Rapitenca ja en duia dos. Marc Blasi marcava al minut 68 en una badada de la defensa andorrana. Pilota perduda dins l'àrea i de nou una rematada senzilla.

Amb poc més de vint minuts per jugar-se, els de Candi Viladrich ho seguien intentant, amb una pilota al pal de Queral com a opció més clara. El gol de l'esperança, com a mínim per intentar salvar un punt arribava massa tard. Ricard Fernández recull des de dins de l'àrea i col·loca molt bé la seua rematada. Minut 88 i poques opcions més amb alegria a les files marineres per la segona victòria consecutiva que els fa pujar fins a la dotzena posició.