SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita vol incrementar el nombre d’habitatges d’ús turístic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

11/04/2017

L’Ajuntament de la Ràpita vol incrementar el nombre de places d’allotjament al municipi a través d’habitatges d’ús turístic. Actualment a la Ràpita hi ha 200 habitatges d’ús turístic regulats, el que suposa un total de 1.200 places. Una xifra ja superior a les 900 places d’allotjament hoteler que hi ha al municipi. Des de l’Ajuntament assenyalen que estan treballant per incrementar el nombre de places hoteleres però reconeixen que es força difícil. En canvi, es calcula que a la Ràpita hi ha 4.200 habitatges buits i molts d’ells es podrien destinar a ús turístic.

Amb la voluntat d’informar la població de les avantatges de destinar un habitatge a ús turístic aquest dimarts s’ha celebrat una jornada per explicar com es regulen, la seva fiscalitat i les possibilitats d’una gestió externa. La regidora de Turisme, Rosa Anglès, ha detallat que l’Ajuntament ha reduït a 50 euros la taxa que els propietaris han de pagar per donar d’alta un habitatge per a ús turístic.

La directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles, ha destacat que regular aquests tipus d’habitatge repercuteix en el desenvolupament econòmic del municipi. També ha advertit que si s’utilitza un habitatge per us turístic sense cap regulació el propietari pot ser sancionat.

Al conjunt de les Terres de l’Ebre actualment hi ha 2.800 habitatges d’ús turístic regulats.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>