SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita posa en marxa un ruta per les seves oliveres centenàries i mil·lenàries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

31/10/2017

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, junt amb la Mancomunitat de la Taula del Sénia, han posat en marxa una ruta que proposa descobrir les oliveres centenàries i mil·lenàries que hi ha al terme municipal. Aquestes es troben a les partides del Salt , Pelada, Racó Calent i Mundana. La gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Teresa Adell, ha firmat que tot i que a la Ràpita no hi ha una gran concentració d’aquests arbres monumentals sí que hi ha exemplars molt bonics que cal posar en valor.

La regidora de Turisme de la Ràpita, Rosa Anglès, ha explicat que la ruta s’incorporarà dins l’oferta de l’Estació Nàutica com a producte turístic.

L’enginyer forestal, i encarregat de fer la primera catalogació de les oliveres centenàries i mil·lenàries de la Ràpita, Joan Moisés, ha destacat el valor que té que les oliveres hagin perdurat en el temps assolint grans dimensions malgrat trobar-se amb un clima on predomina la sequera.

La Mancomunitat de la Taula del Sénia té catalogades prop de 5.000 oliveres mil·lenàries.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>