SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita organitza el primer Sup Festival per potenciar el Paddle Surf


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

14/09/2017

La Ràpita acollirà el proper 24 de setembre una jornada dedicada a la promoció del pàdel surf per tal que la ciutadania pugui conèixer aquesta activitat aquàtica. Es tracta del Sup Festival, organitzat conjuntament per la regidoria de Turisme i l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre, amb el suport de Marina Sant Carles. L’activitat tindrà lloc entre les 9 i les14 hores durant la qual els participants podran gaudir d’un esmorzar que oferirà l’organització, la possibilitat d’escollir entre dos sortides d’1 i de 2 quilòmetres de distància i una degustació a les muscleres. El president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, ha fet una crida a practicar una activitat “tranquil·la, per a totes les edats i en un lloc òptim” com és la badia dels Alfacs.

Per la seva part, la regidora de Turisme, Rosa Anglès, ha destacat que amb aquesta activitat també es pretén allargar i desestacionalitzar la temporada turística.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, també ha assenyalat que amb l’organització d’aquest esdeveniment, l’ajuntament de la Ràpita pretén posar en valor la badia dels Alfacs com un dels elements que ens diferencien de la resta de destinacions.

El preu de la inscripció és de 25 euros, però qui no disposi de taula i l’hagi de llogar haurà d’abonar 15 euros més.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>