SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita modifica el POUM per facilitar la implantació hotelera a l’antic escorxador


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | SANT CARLES DE LA RÀPITA

29/01/2018

L’Ajuntament de la Ràpita ha aprovat provisionalment en cessió plenària celebrada divendres la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que afecta a la zona de l’antic escorxador. La idea és facilitar la implantació hotelera en una parcel·la de gran interès estratègic tant per la seva ubicació com per la proximitat a la façana marítima i la zona portuària. La mesura compta amb el suport de tots els grups i amb l’informe favorable de la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre.

Aquest espai de titularitat pública municipal, on es preveuen 5.400 metres quadrats de sostre edificable i zona verda, té en el plantejament actual un excés de càrregues urbanístiques innecessàries que dificulten el seu desenvolupament. Però amb la modificació aprovada al ple, l’espai delimitat queda alliberat d’aquestes càrregues. Una forma d’atreure promotors hotelers.

Per a que l’aprovació sigui definitiva la modificació ha de ser aprovada per la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>